BioDamp – forebygger smitte av virus

Med konseptet BioDamp kan vi tilby våre kunder og gjester «verdens mest hygieniske og rene rom». Metoden er utviklet internt i Insider Facility Solutions AS, og bekjemper bakterier og lukt på sanitærrom, storkjøkken og andre områder på en unik måte.

Vi steamer alle harde overflater som vegger, gulv og inventar. Deretter behandler vi med biologisk rengjøringsmiddel – noe som gjør sementfuger helt rene og fjerner all lukt. Avslutningsvis desinfiserer vi med kjemisk desinfeksjonståke.

Tester viser at kjente virus som koronavirus (coronavirus COVID-19 – SARS-CoV-2), Norovirus, Hepatitt B, MRSA og andre alvorlige virus, bekjempes effektivt med BioDamp. Metoden tilintetgjør 99,999% av skadelige virus og sporer.

BioDamp er en effektiv metode man kan benytte for å redusere faren ved smitte, bekjempelse av bakterier og skadelig sopp, samtidig som man oppnår verdens mest hygieniske og rene rom.

Metoden tilintetgjør 99,999% av bakterier, sopp, virus, sporer og destruerer DNA og RNA.

Desinfisering med spray

Med BioDamp Light spray kan man lett desinfisere mindre områder ved å bruke en spesialspray som dreper 99,999% av bakterier, sopp, virus og sporer på overflater. Dette reduserer risikoen for krysskontaminering. Reaksjonstid ca. 5 min.

Desinfisering med tåkelegging

Med BioDamp Light damp kan man lett desinfisere et stort område ved å bruke en av våre tåkeleggingsmaskiner. Dette er en økonomisk og tidsbesparende metode. Det blir brukt den nyeste og mest innovative tåkeleggingsteknologien i form av en meget fin og duftfri tåke. Dråpestørrelsen er mindre enn 20 mikrometer i diameter. Virketid ca. 24 timer. Reaksjonstid ca. 5 min.

Hvor benyttes BioDamp Desinfisering?

BioDamp egner seg i alle miljøer der man ønsker å holde veksten av bakterier, virus, sopp og bakteriersporer nede. Typiske bruksområder er sanitærrom, storkjøkken, matindustrien, sykehus og helserelaterte områder, restauranter, transportsektoren, hotell, spa & velvære samt offentlige områder med mye mennesker.

Dette er BioDamp

Bildegalleri

Brosjyre

Les mer om BioDamp ved å klikke på logoen nedenfor: