Hva våre kunder sier

Green Cleen Norge har vasket søppeldunkene for oss i over 5 år og vi er veldig fornøyde. Tidligere vasket vi beholderne selv.

Green Cleens vaskesystem fungerer veldig godt. Vi sparer tid på å ikke gjøre jobben selv og vi vet at jobben blir gjort jevnlig og ordentlig.

Green Cleens tjeneste forebygger problemer med lukt, insekter og skadedyr.

Lars Dahlen / Meny Rona

Jærnes terrasse borettslag hadde tidligere store utfordringer med at våre «brune» dunker for matavfall luktet – til sjenanse for de som passerte søppel «buene».

Det var en ordning der beboerne selv skulle vaske dunkene jevnlig, hyppig på sommeren (ukentlig) sjeldnere på vinteren (1 gang pr. måned).

Hovedutfordringen borettslaget stod ovenfor, var at dunkene, de gangene de faktisk ble vasket av beboerne, ble skyldt ut i kummer i veien. Dette var ikke bra med tanke på miljøet og utslipp.

Fordelene er flere ved at vi valgte en løsning fra Green Cleen Norge.

  1. Dunkene blir vasket og lukten er borte.
  2. Null utslipp da dunkene blir vasket mobilt.
  3. Vi slipper å tenke på det utover en gang pr. år – når avtalen fornyes.
  4. Enkelt å holde oversikten når fakturaen kommer, med informasjon om pris pr. dunk og hvor mange dunker som faktisk er vasket.

Roger Engesland / Styreleder, Jærnes terrasse borettslag

Green Cleen Norge tilbyr en tjeneste som for mange nærings- og privatkunder er en enkel og grei måte å få en grundig vask av beholderen på.

Spesielt i sommermånedene, kan det oppstå luktproblemer knyttet til bioavfall. Green Cleen Norge profesjonelle vask av beholdere fremstår som meget overbevisende og bra.

Denne tjenesten er absolutt noe vi kan anbefale våre kunder.

– Asbjørn Fjermedal / salgssjef Retura Sør AS

Vi har brukt Green Cleen Norge til å vaske dunkene siden juli 2012, og er kjempefornøyd med den jobben de gjør.

Før vasket vi dunkene selv når det var nødvendig. Det er veldig greit å slippe denne jobben. Det gir oss mer tid til å fokusere på andre oppgaver og vi vet at dunkene blir vasket jevning og ordentlig.

Ved å få dunkene vasket jevnlig, reduserer vi problemer med lukt, insekter og skadedyr. Vi vet at vi har gode rutiner for vask av dunkene, dette er bra med tanke på miljø og hygiene.

Det beste med systemet er nok at det er mobilt og at Green Cleen Norge tar med seg det skitne vannet.

Vi har stor fokus på å være mest mulig miljøvennlige. Det er derfor bra at Green Cleen Norge er en Miljøfyrtårnbedrift og at vaskesystemet er miljøvennlig.

– Arne Salvesen / Meny Lillesand

Det var en plage for meg å teke på disse store, skitne dunkene. Avfall fra en middelstor barnehage er ikke å kimse av.

Da jeg traff Darren og hørte hva han drev med, måtte jeg slå til med en gang. Det var jo helt genialt! Jeg har ikke angret et sekund og må bare anbefale det til alle! Det er bra for miljøet både fysisk og psykisk.

Skiten blir tatt med til forsvarlig deponering, og det lukter godt hos oss og ser veldig bra ut. Lurer på hva de som tømmer dunkene synes nå?

 – Astrid Irene Schmidt / daglig leder Snøringsmoen Montessoribarnehage

Vi er veldig fornøyde kunder av Green Cleen Norge. De gjør en bra jobb og er veldig imøtekommende.

Vi får bra tilbakemelding fra kundene på jobben de gjør. Alltid rene handlevogner og -kurver. Vi er veldig fornøyd med samarbeidet vårt!

Inger Marie Tronstad / butikksjef Meny Mandal