Profesjonell og miljøvennlig vasking av søppeldunker

Green Cleen Norge er lokalisert i Kristiansand og Oslo. Vi spesialiserer oss innen profesjonell og miljøvennlig rengjøring av søppeldunker for private kunder og kunder i næringslivet.

Vårt mobile vaskesystem er spesialbygd for å tilfredsstille strenge miljømessige retningslinjer. Unike og skreddersydde vannresirkuleringsenheter på våre biler, tillater lagring av tusenvis av liter vann per uke.

Det forurensede vannet blir tømt på et godkjent vannavløp. Dette blir gjort for å sikre at vannet ikke blir tømt i gatene og at ingen forurensing ender opp i våre elver og sjøer.

FØR...

ETTER...

Som ny!

Vi dreper mer enn 99% av alle bakterier!

 

Send oss din forespørsel

Vennligst fyll ut vedlagte skjema og vi vil kontakte deg så snart som mulig med mer informasjon om våre tjenester. Hvis du ønsker engangsvask, ber vi deg sende oss en e-post til: post@greencleennorge.no

  Antall beholdere under 600 liter (2 hjul)

  Antall beholdere 600 - 1000 liter (4 hjul)

  Ved å sende inn dette samtykker jeg i at dere bruker opplysningene til å kontakte meg. Les mer om Personvern

  Priser – private kunder
  For tjenester til private kunder kontakt oss på e-post: post@greencleen.no

  Hvorfor vaske søppeldunken profesjonelt

  Image Thumbnail

  • Fordi kjemikaliene som blir brukt, er av sykehuskarakter, et desinfeksjonsmiddel som dreper og hindrer farlige bakterier. Søppeldunkene våre lukter på grunn av bakterier som vokser. Dunken inneholder farlige bakterier, som E.coli, Fungus og Salmonella.

   «The levels of disease-causing bacteria found in wheelie bins are at a level that I would consider to be dangerous, especially to those with weakened immune system, such as the elderly and young babies.» Dr. Joseph Lavin, Microbiologist from the University of Tel Aviv.Fordi alle rengjøringsmidlene vi bruker i vaskeprosessen er miljøvennlige og 100 % biologisk nedbrytbare.

    

  • Fordi alt det skitne og skadelige vannet samt matrester blir tatt med og deponert på et renseanlegg. Det vil derfor ikke bli noe utslipp i gata eller i hagen din. Dette vil forhindre rotter, mus og fluer.
  • Fordi søppeldunken kommer til å se fin ut og lukte godt.
  • Fordi vårt vaskesystem er unikt og er skreddersydd til å vaske søppeldunker. Maskinen har vunnet 3 Green Apple awards for «Best environmental practice». Alt vannet blir renset gjennom et filtersystem ned til 300 microns.
  • Fordi alle våre ansatte har full trening i å håndtere farlig avfall som dunken kan innholde.


  Video

  Her kan du se en video som viser hvordan vasking av søppeldunker foregår.